Bio nu

Hej alla läsare!
Det här blir ett kort inlägg för att jag ska snart gå.. Just nu väntar jag på tunnelbanan och sen ska jag gå på bio med Sara.

Puss ❤


Nej, nej, nej!

Nej! Dom skojar? Mike kan inte dö, inte nu!

Heh, kollar just nu på Desperate Housewives. Och Mike dog! Asså det funkar inte utan honom, han är ju liksom räddaren i nöden. Aja, vi får väl se hur det går nu när Mike inte är med längre :'(

Idag har vi inte varit i skolan någonting. Vi stack direkt till squashen. Vi var då med i en tävling, "bästa femman i squash". Det gick väldigt bra till oss fram till seminalen, då vi förlorade. Efter det förlorade vi också brons-matchen. Men det är ok, vi kom på 4:e plats, av c.a. 25 lag! :D

Godnatt!


Godnatt!

Rubriken talar för mig :)


When i walk alone

Hejsvejs!

Till lunch i skolan fick vi köttbullar, inte så gott idag. Efter skolan va jag med Sophia ett tag, vi gick till Hollister. Då bytte jag blusen(jag köpte igår) till ett linne. Supersnyggt.
Igår så var jag med Nelly på stan, vi åt på Burger King och hade det superkul! Efter det hade vi match och vi vann med 8-0, jag gjorde ett av målen :D


Bilder från idag :)

Puss ❤

 


Just The Way You Are

Drar till stan nu med Nelly, bloggar kanske mer senare.
Matchen igår mot Lidingö gick jättebra! Fast det blev 1-1, men vi hade bollen hela tiden. Vi fick bara inte in den. Vrickade foten också, kul. Vi får se om jag spelar ikväll igen..hoppas på det iaf :D Vore kul!

Måste kila.

Puss ❤


Don't Give Up

Godmorgon!

Vaknade sju och har inte somnat om.
Senare idag blir det match, och det ska bli jätteroligt.
Drar till Lidingö vid halv tolv tror jag. Hoppas vi vinner nu!

Det blir kommer mindre bloggning, eftersom att jag måste hinna med skolan, fotbollen, kompisar och bloggen. Enligt mig så går ju skolan före allt medans bloggen är minst viktigast. Och nu har Sanktan startat så det är 1-3 matcher och 2 träningar per vecka. Fullt upp.

Ses!


 


Summer ❤

image descriptionimage description


The Winner Takes It All

Hej, hej!

image description
bildbrist

Dagen började med Bild osv..haha, neh, men vi hade först bild, sen bild igen, so, och hemkunskap. Inte så speciellt. Just nu gör jag ingenting, har allmänt tråkigt. Man kan ju inte alltid ha roligt antar ja'? Snart måste jag fortsätta på mitt lilla föredrag som jag då ska ha imorgon.
Nu tar batteriet på datan slut - sry.
Pöss ♥


Desperate Housewives & Top Model All Stars

Hej bloggen!

Just nu ligger jag i sängen (misstolka inte ;P) och kollar på Top Model All Stars. Snart börjar Desperate Housewives - ah, längtar! Vid 17:00 var jag på träning, på vägen hem så hade jag lite sällskap med Victoria och Jenny hem. Vi hade sjukt kul! Nu börjar Desperate Housewives..

Kram❤


You don't know you're beautiful

Godmorgon bloggen!


Nyss kom jag ut från duschen, och ska snart föna håret. Idag börjar skolan :/ Orkar inte gå upp tidigt på mognarna. Jaja. Det är en vanlig dag idag, gympa, matte, sv, engelska.

Måste gå nu!
Puss


I bilen

Just nu sitter jag i bilen med Julia (Julia.nu), påväg till matchen. Mer bloggning senare! ❤


Dagens outfit

Tröja - Gina Tricot
Jeans - CheapMonday

+

Sorel kängor

 

 


Instagram

Följ mig på ig. Jag heter friday_directioner.


Rubriken tog ledigt idag..

Hejsan Svejsan alla läsare!

Jag tog som sagt ett litet break från bloggandet på två dagar. Ganska skönt att inte tänka på bloggen ibland. Om ni vill se vad jag gör dom dagarna jag inte bloggar kan ni följa mig på instagram @friday_directioner, det vore awesome!
I torsdags träffade jag Fanny , vi gick på bio och jag handlade två plagg, en t-shirt och så bytte jag mina mysbyxor jag fick i present. Båda från Hollister. Vi såg Kvarteret Skatan, den var ganska bra, mest rolig. Den får 4/5 poäng. Jag och Fanny har inte setts på flera år, så det var riktigt kul! Igår fyllde brorsan år, så vi firade honom lite och bakade tårta! (WOAHH, stor bild asså..)
Men idag! Så mötte jag upp mormor på stan och vi shoppade lite. Den här gången fick jag två tröjor, en spets och en långärmad. Superglad! ♥ Vi åt sedan lunch och efter det åkte jag hem.
Om en stund tar vi(familjen) och åker till farmor & farfar. Min kusin är där så vi ska dit. Jag har inte träffat henne på ett år! Ska bli kul :) Vi ska oxå fira min och brorsans födelsedagar.
Tröjorna:

(WOAHH, små bilder ;P heh!)
Puss♥

Spare time

Hejsan, det var några dagar sen!

Jag har inte hunnit blogga, eftersom att jag har gjort väldigt mycket. Först på min födelsedag så kom det ju ett ointressant inlägg..och..bla, bla, bla..heh ;) Har iaf fått väldigt mycket fina presenter, bland annat kläder från Hollister, pengar och converse. Blev väldigt glad för det!
Resten av dagarna har jag mest varit med kompisar. I Söndags hoppade jag studsmatta med Fanni och Sandra hela dagen. Men igår så var jag med Disa och kollade på film, ("Crazy, Stupid, Love", STOR, STOR HISS!) åt godis och drack påskmust.
Imorgon kväll så åker vi hem från landet, så mer bloggning blir det! Bra va? Fast skolan börjar inte förns på måndag så det är ett tag kvar :)
Just nu är jag hemma hos Sandra och vi håller på med var sin dator, jag bloggar, hon spelar. MACBOOK-GEEKS! Måste nog kila hem nu, för de ska äta. Vi hörs mer på torsdag eller senare.
Bye, Bye!

Då var man 12 ! =D


Besök

Hejsan!
Idag har jag varit hemma, spelat lite fotboll, och vart med kompisar. Vi hade också gäster vid lunchtid, några kompisar, och i födelsedags present, muffins formar. Dom var jätte smarta för man kan använda dom jättemånga ggr. Nu är jag på promenad vid vattnet med
Mami och papi ❤
Imorgon är det påskafton OCH min födelsedag =D Lurar på om det blir nån bloggning då-men ett 'tråkigt' tidinställt inlägg kommer ;).

KRAM


Jag och Pixie ❤


HISS ELLER DISS?

Hollister mjukisbyxor.

Hiss eller diss? Kommentera!

Personligen är det en STOR HISS!


B&J

Hejsan!
Just nu sitter jag i soffan och bara softar. Så skönt! Resan igår gick bra, mötte upp Sally på båten, vi snackade lite och kollade på film. BÄSTA pappa gav mig en bj också❤ Det fanns bara små men whatever? Orkade ändå inte äta upp den :P Jag tog Cookie Dough. Nu måste jag iaf göra mig i ordning för att vi måste in och handla mat -.-

Anyway, mer uppdatering senare :)


On the sea..

Just nu sitter jag(förhoppningsvis-tidinställt inlägg) på båten som precis har börjat åka. Nu tre timmar framåt ska jag se på film, äta glass och skriva lite noveller. Jag har inget internet här mitt ute i Östersjön men får det när jag kommer fram till huset! Vi kommer fram till landet "imorgon", alltså klockan 01:00 på natten/morgonen-kalla det vad du vill!? =D. Imorgon ska vi väl åka in till stan och handla mat, och så ska jag nog vara med Disa & Sandra. Det kommer mer inlägg under veckan.
Ni får ha det bäst så hörs vi ! ♥ :)

Önskelista 2012


Update and random pics

Hej på er allihopa! Hoppas att ni har haft en bra dag :) ? Det har iallafall jag haft. Det började med skolan och hemkunskap där vi gjorde hamburgare. Gott blev det!
Sen var det rast och då fick jag och Rut våra födelsedagspresenter i förväg.
Vi båda fick jättefina örhängen! :D TACK!
Sen var det lektion och då hade vi matte & svenska, sen lunch. Det blev korvgryta med ris, helt ok! Resten av dagen ägnade vi åt att ha NO & engelska. På NO håller vi på med elektricitet, jag är i samma grupp som Alexandra och Therese ♥. Vi skulle "göra en egen" glödlampa och det gick bra-jag filmade-men det blev ett misslyckande i videon så jag kan inte lägga upp den här på bloggen =/ :D. Nu håller jag på med datan och lyssnar på musik(som igår). Imorgon kväll åker jag till Landet och är där till torsdag nästa vecka. Lite bloggning kommer förhoppningsvis och några tidinställda. Hade tänkt börja med dom nu så att jag inte glömmer bort det =0). Här kommer lite bilder jag har tagit under dagen/veckan.
Presenterna från Olivia ♥
Nytt skal. Orange, yeah!
När vi steker hamburgarna.
Klar! (igga ketchupen på sida, råkade spilla :P). Snygg va?
Hehe, bild på motivet på min tröja.
Oh! My wonderful wall! One Direction in my ♥!
Bebiz! Min kanin, Kiwi ♥♥♥
Det var allt för det här inlägget! Bloggar mer senare :)
UPDATE: Grattis på födelsedagen bästa Fanny! ♥ :)

Dagens..

DAGENS VILL HA: Brownies :P
DAGENS KLÄDSEL: CheapMonday jeans, Hollister tröja, Hollister tjocktröja, converse.
DAGENS FRISYR: utsläppt men ett hårspänne i luggen.
DAGENS LÅT: Million Bucks - Cimorelli
DAGENS PLANER: Vara hemma och kolla på tv.
DAGENS SAKNAD: Kompisar..♥
DAGENS DUMMASTE: de du!
DAGENS MISSLYCKANDE: Venne?
DAGENS DROG: Blir en låt då: Drive By - Train :)
DAGENS KÖP: Nothing!
DAGENS GODIS: Äter inte godis på vardagar :D
DAGENS HUMÖR: Helt ok =)
DAGENS CITAT: Ta vara på det du har så länge det finns kvar ♥
DAGENS ROLIGASTE: Jag, Mingan och Olivia på lunchrasten =D ♥
idé från: http://saraelliestyle.blogg.se/

I'd like to be anything you want

Hej på er!
Idag har jag varit i skolan och det var helt ok. Efter skolan så gick jag hem och satte mig vid datorn, kollade bloggar och åt en enkel fruktsallad. Bestående av äpple och blåbär. Som ni läste i förra inlägget så ska jag till London! I'm so excited :)

Imorgon är det en vanlig dag, på onsdag också, men på kvällen sticker vi till landet =D Happy Girl Here! Och på torsdag är jag då ledig! På lördag fyller jag ååår! Jippie :) !!

Kunde inte blogga igår för att jag var halv-sjuk, samtidigt som jag städade och möblerade om i mitt rum hela dagen. Kunde däremot inte gå på träningslägret igår, mådde inte så bra :(

Men idag mår jag jättebra! :)

Kram<3


I'm Going To London!

Rubriken lyder. Jag ska till LONDON! Wihoo :D ♥ Längtar såå! Ska dit i början av maj! Har typ skrivit en lista på affärer jag gärna skulle vilja gå in i:
Primark
Forever21
Gap
Juicy Couture
Harrods(galleria)
Macy's
Clarie's
Abercrombie&Fitch
Hollister
Sephora
Victoria's Secret

Vet du någon annan bra affär i London? :)



Tre-saker-testet

Tre-saker-testet

Tre saker jag inte förstår mig på: Rugby, falska människor & cigaretter.

Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: vattenglas, böcker & dator

Tre saker jag gör just nu: Lyssnar på musik, sjunger & bloggar

Tre saker jag vill göra innan jag dör: Åka till USA, träffa One Direction & sova utomhus på studsmattan, under stjärnorna.

Tre saker jag kan: spela fotboll, läsa & sjunga(vaddå? alla kan väl sjunga? Det behöver inte låta bra..;P)

Tre saker jag inte kan: shuffle(a), franska & springa 60 meter på 5 sek (höh).

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: dig själv, dina tankar & din omgivning.

Tre saker jag skulle vilja lära mig: kicka med fotbollen många ggr i rad, inte slösa bort mina pengar så fort & spela piano, bättre.

Tre favoriträtter: pizza, kött och potatisgratäng & lax.

Sömn-testet

- Vad har du på dig när du sover? Pyjamas

- Hur sover du helst(på ryggen sidan o.s.v.)? Ryggen eller högersida.

- Hur många kuddar har du i sängen? 2

- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna? Oftast kommer jag ihåg lite.

- Har du drömt "sann-drömmar" någon gång? Jao!

Mode-testet

Beskriv din stil med 3 ord. Blandad , bekväm & färg.

Vad innebär mode för dig? Kläder, stil(?)

Vilka är dina favoritaffärer/ butiker? Hollister(ofc), Gina Tricot & Monki.
Shoppar du second hand? Nästan ALDRIG!

Vilken är din favoritdesigner? Ingen aning?

Vad är din favorit i vår? Mina converse, linne och ett par shorts.

Hur mycket shoppar du för i månaden? Allt mellan 50-1000.

Dyraste plagget respektive billigaste? Tröja 25:- (rea på monki 75%) och munkjacka 650 :- (kan inte komma på något annat)

Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag? Jag shoppar inte så jättemycket, men kanske? Har ingen aning.

Brukar du tröstshoppa?öhh, nej, vad menas med det?

Högklackat eller lågklackat? lågklackat

Vilken är din drömväska? Svårt att förklara..=/

Vilket blir ditt nästa köp? T-shirt, tror ja!

Vilka är dina stilikoner? va?

Vad har du på dig just nu? Tights från Cubus, Tröja från Gap & munkjacka från HCO.
Vilket är ditt favoritplagg just nu? Tröja från HCO.

Favoritaccessoarer? Tubsjal från Gina Tricot, klocka från Ur&Penn.
KRAM♥

RSS 2.0