Never Let You Go

Hej bloggen! Nyss kom jag hem från att ha varit på stan ett tag. Där köpte jag ett linne från Monki.
Om en stund så hade jag tänkte att poppa lite popcorn och sätta på en film eller så. Ikväll är det Earth Hour - villket betyder att man ska släcka alla lampor under minst en timme(sök på internet). Kommer faktiskt inte ihåg vilken tid men jao..
Imorgon är det träningsläger/lag-dag från kl. 09:00 - 17:00. Det är först lite coerver, spela en match, öppen träning, äta lunch i klubblokalen och efter det så hittar vi nog på något roligt! (jag tror det iaf :P).
Tips: Gå till Hollister nu, för det är jättemycket rea!

Fika


Myskväll.

Nu, sitter jag framför tv:en och kollar på Let's Dance - som har börjat nu igen -äter cheez balls och bara chillar. Imorgon händer nog inte så mycket, jag och mamma kanske går till nyöppnade Mood gallerian och kikar - eller så.

Kram❤


Några outfits

Torsdagens outfit:
Tröja - Hollister Jeans - Cheap Monday Linne (under) - H&M Jacka - Skinnjacka Skor - Converse

Dagens outfit: (Igga minen)


Munkjacka - Hollister Jeans(syns inte på bilden) - Hollister T-shirt(under) - Hollister Jacka - Skinnjacka Skor - Converse

Cause you make me feel like a million bucks


Million Bucks - Cimorelli cover

Call me maybe - Carly Rae Jepsen

Pictures of you - The Last Goodnight

Boyfriend - Justin Bieber

Say it in a song - The Graves

Drive by - Train

Stand up - One Direction




BÄSTA LÅTARNA EVER!

Nytt I Garderoben

Nytt i garderoben. Här kommer några saker som jag har köpt/fått under de senaste veckorna(två veckorna). Förutom tre andra saker jag köpte på en utförsäljning - allt det var från Vero Moda -klänning, och två t-shirts.
Mjukisshorts - Ambre Baboze
Linne - lavand.
Långärmad tröja - Hollister
Blev failade collage, eftersom att man inte kunde använda "å, ä,ö" i texten och för att det bara blev fel från första början ;) (för små bilder också).
'
KRAM♥



Det regnar Calippo Shots!

Hej!
Idag har jag varit i skolan. Vi hade två rättstavnings prov och en redovisning. Det gick ganska bra tror jag. På slöjden håller jag på att göra en miniatyr av en båt. Jag håller på att gröpa ur den och är en bra bit på vägen. Den ska få segel, och färg sen oxå ♥ Min brorsa kommer att få den i födelsedags present, tror jag?
När skolan var slut hade jag 'sällis' med Emilia och Rut. Det typ började regna ner vita Calippo Shots från himmeln (rättare sagt, hagel). Oh, vi bah; Gahh! *skratt, och typ dansade på trottoaren, alla kollade på oss! Haha ♥ So funny. Min läxbok fick bli ett så kallat paraply.
Någon dag här framöver så ska jag och Sara gå på bio och se Hungerspelen. Det ska bli superkul! Den är nog bra hoppas jag, är den bra?
Och så är det bara 8 dagar kvar till min födelsedag(påskafton). Ihhh! =D Längtar. Önskar mig allt mellan himmel och jord - som ni kanske redan har listat ut - och det kommer kanske ut en önskelista om någon dag. Vad sägs om det? Förresten så åker jag till landet på onsdag nästa vecka - påsklov - fast måste ta ledigt från skolan en dag. Där har dem byggt in bredband i huset så det kommer nog lite inlägg där också!
Nästa inlägg kommer att handla om "New stuff", håll utkik!
KRAM♥

Nystart

Ni har säkert märkt att  jag inte bloggat på väldigt länge. Jag har helt glömt bort bloggen, känns det som. Därför har jag rensat alla inlägg, fixat lite i kategorierna m.m. Det känns faktiskt riktigt bra! Så nu ska jag verkligen försöka hinna med bloggningen och allt annat. Det kommer nog två till inlägg och maybe fler imorgon.
Kram <3

RSS 2.0